Kasko zavarovanje

Ne tvegajte brezglavo! Privoščite vašemu jeklenemu konjičko kasko zavarovanje.

To zavarovanje je potrebno pri skoraj vseh novejših avtomobilih, pri vseh novih avtomobilih in tudi pri tistih malo starejših, katerih vrednost na trgu je še vedno visoka in je zavarovalna premija zanje precej nižja in manj boleča kot izguba avtomobila ne glede na razlog izgube.

Prometne nesreče, kraje, vremenske nevšečnosti in še marsikaj drugega lahko pripelje do poškodbe, zmanjšane vrednosti ali izgube vašega avtomobila. Kljub novim prometnim zakonom, vedno višjim prometnim kaznim in vse boljšim cestnim razmeram je število nesreč še vedno visoko in tveganje, da ste v nesreči udeleženi tudi vi, pa naj bo to kot povzročitelj ali oškodovanec, je še vedno visoko. Tudi letno število ukradenih avtomobilov je visoko, vremenski ekstremi so iz leta v leto bolj “ekstremni” in še kup drugih nevarnosti preži na vaš avtomobil.

Zmanjšajte tveganje in s kasko zavarovanjem vašega avtomobila poskrbite, da v primeru prometne nesreče, poškodbe, kraje, toče ali kakšne druge nesreče, vse vaše stroške poplača zavarovalnica. Z izbiro najboljšega avtomobilskega zavarovanja bo vaše spanje bolj mirno in tudi na cesti se boste počutili bolj varno, vsaj s finančnega vidika.

Pri iskanju najboljše zavarovalnice pa naj ne bo vaše merilo samo najnižja cena zavarovanja. Vedno je smiselno preveriti tudi druge pogoje in ugodnosti, ki vam jih posamezna zavarovalnica nudi. Nekatere zavarovalnice vam nudijo zavarovanje brez tako imenovane “odbitne franšize”, kar pomeni, da v primeru nesreče, kjer boste vi sodelovali kot povzročitelj, vse stroške prevzame zavarovalnica, vam pa lahko še vedno ostane enak popust, kot ste ga imeli že prej. Poleg odbitne franšize velja biti pozoren tudi na nekatere druge morebitne ugodnosti, npr. morebitne popuste za člane različnih društev, popuste za izkušene voznike, popuste za varne voznike oz. voznike, ki v preteklih letih niso povzročili nesreč …

Vsekakor pa se je za vsako zavarovalnico priporočljivo pozanimati tudi pri prijateljih, ki so v preteklosti že imeli kakšne izkušnje. Od njih lahko prejmete zanesljive informacije tudi o tem, kako se določena zavarovalna hiša obnese v primeru nesreče, kako hitro vam škodo povrnejo in kakšne so morebitne težave ter kakšni so postopki v takšnem primeru.

Zaupajte nam vaše želje in poskrbeli bomo, da boste izbrali vam najbližjo zavarovalnico, zavarovalnico, ki ponuja ravno to, kar vi iščete.