Rizično življenjsko zavarovanje

Življenje je lepo. Preživimo ga mirno in odgovorno. Pogosto pa nas presenetijo nepričakovani dogodki. Pravočasno poskrbimo za svoje najbližje otroke, zakonca, partnerja. Rizično življenjsko zavarovanje nam pomaga do mirnega spanca in brezskrbne prihodnosti naših otrok, partnerja.

Zakaj izbrati rizično življenjsko zavarovanje?

Želite zgraditi hišo ali kupiti večje stanovanje? Potem je rizično življenjsko zavarovanje pravi odgovor za vas. Prihodnost je nepredvidljiva. Vse to nam omogoča, da plujemo s tokom in se pripravimo na morebitne neljube dogodke. Izpolnite si željo. Toda ravnajte modro in sklenite rizično življenjsko zavarovanje za primer najhujšega.

Kaj pridobite, če sklenete rizično življenjsko zavarovanje?

Pametno in nujno je zavarovati najeti kredit, ki je sklenjen za nakup nepremičnine. Ta odločitev bo pomagala ohraniti nepremičnino, če se zgodi najhujše. V primeru zavarovančeve smrti bo sklenjeno rizično življenjsko zavarovanje pokrilo vse stroške poplačila položnic, zapadlih in tekočih posojil ter ohranilo dosedanji življenjski standard družine. Tako jih izpad dohodka ne bo obremenil.

Rizično življenjsko zavarovanje je pomembno tudi v primeru, ko so druge osebe odvisne od vašega dohodka. To je lahko partner, ki nima svojih dohodkov ali otroci. Ravnajte preudarno in jim omogočite mirno otroštvo, možnost šolanja in normalen potek nadaljnjega življenja. Otroci in partner vam bodo hvaležni, da ste poskrbeli za njih, vi pa boste mirno spali z zavestjo, da ste jih zavarovali v primeru najhujšega.

Rizično življenjsko zavarovanje in neodvisno svetovanje

Smo ekipa neodvisnih strokovnjakov, ki zastopamo vse zavarovalne hiše po celotni Sloveniji. Ker delujemo neodvisno, za vas izberemo optimalen zavarovalni produkt. Naš cilj je zadovoljna stranka. Nismo odvisni od visokih provizij, zato neobremenjeno svetujemo in pomagamo pri izbiri najboljšega zavarovalnega produkta.

Zaupajte nam svoje predstave in potrebe, mi pa vam bomo svetovali pri odločitvi in izbiri najustreznejše oblike rizičnega življenjskega zavarovanja, kar vam bo omogočilo visoko mero varnosti. Odločite se za rizično življenjsko zavarovanje in ga sklenite čim prej. Ne čakajte.

Prepričajte se v kvaliteto naših storitev ter nam zaupajte vaše želje. Potrudili se bomo in vam individualno svetovali. Obiščite nas v naših poslovnih prostorih. Če imate vprašanja, nas pokličite na brezplačno telefonsko številko ali nam pošljite e-mail. Z veseljem vas pokličemo nazaj in odgovorimo na vsa morebitna vprašanja. Na vašo željo vas obiščemo tudi na vašem domu ali tam kjer bo to za vas najbolj sprejemljivo.